Monday, May 4, 2009

OO Syetttt!

aku rase cam piss off sangat malam nie bile tetiba aku teringatkan pada seorang student aku yang aku bakal asses rabu nie. seperti biasa tiap2 malam lepas bagi addin makan..both of us will relaxs, me on my sofa n addin will be inside tent dia n ngadap BEN10 dia tu. while watching tv..to be axact diary A.F yang xpnh2 aku buka, dan mase cikgu hajar tu mengajar, tetiba aku cm terflash back pada wajah2 student2 part 6 photo yang bakal aku ases. aku scan wajah sorang demi sorang...bayangkan muka derang..pastu work coffeetable book derang..hmm...semua dah siap dan dah proceed dgn aku...even rmai yang datang last minute..tapi aku puas hati bila semua datang jumpa aku walaupun smpai pukul 3 pagi kt umah aku ahad yang lepas..soo..aku rase tenang dan happy..dalam kekusutan yang aku hadapan lately..ade jugak sesuatu yang menenangkan hati aku...so,aku alihkan balik tumpuan aku pada tv.Tapi....tetiba ada satu scene dalam af tu menunjukan sorang student kene marah..n tibe2 jugak....zraaaaassss! berderau darah aku bila aku terbayang sorg student part 6 dalam kelas aku niee...trus menyinar2 mate aku...berapi2 tetibe..scene demi scene kuar dalam minda aku nie...baru aku teringt yang dia ni..tak datang langsung proceed work final yang consist of 50%, dgn aku, dia tak langsung datang ok!..selepas beberapa kali proposal dia di tolak..dia langsung2 tak datang!..n i guess dia mmg nak carik pasal dengan aku. yang buatkan aku rase lagi oosyetttt! bila aku dpat tahu yang untuk subject major dia..dia pulun sakan2 sampai dapat 2nd highers mark dalam kelas dia, n thesis dengan lecturer lain..dia leh datang progress n doing well....F%*K**G S**T...wutda?how come dia boleh excel dalam kelas lain,tp kelas aku dia tak show up,tak hantar mock up, tak tunjuk progress? so...... i made my own conclusion yang maybe..., dia tak suka kat aku which aku tak kesah pun pasal bukan ko yang bayar gaji aku! so, what da heck! kalau ko tak suka aku pun..dtg jela tnjk work ko..bukan aku suh ko ketuk ketampi ke, pumpin 10 juta kali ker, makan burger 10 juta bijik ke...pk la skit marks yang dia akan dapt lantaran sikap dia yang cm eeeiii...tut tu! ini kelas minor 4 credit hours, bukan 2, bukan 3...tak boleh ke letak perasan tak suka aku tu ketepi dulu. Aku baru teringat skang yang budak nie..kalau dia nampak aku or terserempak ngan aku, dia akan buat selamba badak n tnjk kurang ajar dia cm aku nie dia tak penah kenal. Eiii..geramnye, x mintah smbah aku pun, segaris senyuman will do! so..berbalik pada situasi aku yang tgh marah tadi nie, aku tak puas hati so i make a call utk comfirm kan yang firasat aku nie btul about her...i call up sorang student yang aku rapat smbil apa masalah dia dgn aku n ade tak sape2 yang tau tajuk coffeetablebook dia just incase dia pnh datang skali tpi aku terlupa pasal lately aku bnyk sangat makan semut kat umah nie. Aku nie dah tak kuasa nak call student nak remind and macam2..tp nasib la student yang aku rapat nie she volunteer to call that girl utk mendapatkan kepastian.. n turn out that that girl mengaku yang dia tak pernah dtg progress work aku tapi dia dah siapkan work dia...waahh..wah...bnyk cantik muka ko...! fine..fine..to be fair to everyone..aku akan menggunakan professionality aku utk suh dia blah time presentation nanti...HAHAHAHAHA!.......xla..aku tak sekejam itu.aku pun xnak tgk muka dia lagi next sem..so biarla dia habes sem ni..just markah dia la kan..4 credit hour o.k..u wanna mess wif me? hehe..aku nie bukan ape..aku tau yang menjadi seorang pensyarah nie, bukan senang...n bukan semua student suka dengan kite..tp..please la letak perasaan tak suka korang tu ketepi n pkkan masa depan korang...dalam criteria permarkahan aku xpenah ade collumn markah "dia tak suka aku or aku tak suka dia : 30%"...kalau xcaya meh la datang bilik aku tunjuk skeme markah aku.huhu!

3 comments: